Nordic eCommerce Knowledge

För oss på Nordic eCommerce Knowledge är ehandelsrevolutionen det mest spännande sedan bilen uppfanns. Vi tycker inte att ehandeln kan hämta några speciella lärdomar från fysisk handel, precis som bilindustrin inte ser tillbaka på häst och droska för att dra några lärdomar från det. Tvärtom tror vi att man blir begränsad om man ser fysisk handel som någon grund till handel. E-handel är grunden och fysisk handel är en kanal inom ehandel. Vi är övertygade om att i framtiden kommer ehandelsrevolutionen vara en höjdpunkt i historieskrivningen och vi vill vara en del av den utvecklingen. Vi ser en framtid där entreprenörer var som helst kan sälja produkter till vem som helst – en kvinna som tillverkar armband i en avlägsen by kommer att kunna sälja dem till hela världen istället för på en lokal marknad, affärsmannen som ägnar sig åt sin hobby på kvällarna kommer att kunna följa sin dröm och arbeta med det på heltid och så vidare.

Dessutom tror vi att det är avgörande för ett lands ekonomi och utveckling att vara i frontlinjen med ehandel. Därför är en av våra främsta uppgifter att sätta Norden på ehandelskartan – vi ska bli bäst.

Sarah Wittbom, VD

Sarah tycker att alla är stjärnor och hon vill att de ska lysa. Det kan verka som en omöjlig uppgift för oss andra, men för Sarah är det lätt, med sitt uppriktiga intresse i alla som individer och i deras personliga utveckling. Inte konstigt att hon älskar Summit så mycket. Där väljer hon ut olika ehandelspersonligheter som får stå på scen och berätta sin historia, hur de har löst verkliga problem och hur de många gånger har lyckats mot alla odds, för att hjälpa andra att utveckla sin verksamhet – och sig själva. Med sin passion för ehandel lägger hon också mycket engagemang på att dokumentera Sveriges och Nordens ehandelshistoria i eDokumentärerna, som hon gör tillsammans med Christopher. Allt detta är ett resultat av Sarahs kärlek för ehandel, hennes vilja att nordisk ehandel ska bli bäst i världen och att själv vara en av pionjärerna inom ehandel.

Telefonnummer
0733-370 865
Favoritkoncept
Summit
Det värsta hon vet
När någon ifrågasätter hennes motiv
Favoritehandelssida
Spotify och Roligaprylar.se
Senaste köp på nätet
Nike Air Max

Christopher Månsson

Det är inte det att Christopher har svårt att prata, men det är bara så att han hellre skapar. Och tur för oss är väl det – han är nämligen grym på att komponera ihop färger, moduler, typsnitt och design. Han arbetar väldigt hårt, inte på grund av pliktkänsla, utan mer för att han blir lite besatt av att det ska bli perfekt. När han väl öppnar munnen blir vi andra tysta, för då kan man vara säker på att det som kommer är värt att lyssna på. Han gillar vårt Forum framför allt, gratis kunskap är något han tar del av varje dag och han vill att andra ska kunna göra detsamma.

Telefonnummer
0721-882 600
Favoritkoncept
Forum
Det värsta han vet
Att bli kallad feg
Favoritehandelssida
Amazon
Senaste köp på nätet
Laptopbatteri

Louise Ahokas

Louises glada humör är svårt att värja sig ifrån men när hon drabbas av plötslig nedstämdhet så stänger hon in sig och spelar Sherlock Holmes-spel tills det går över. När andra blir smått paralyserade inför ett problem så har hon förmågan att konkretisera vad som är kärnan i problemet, hitta en lösning, och inte låta känslorna ta över hand. Jobb, människor förhållanden, tekniska lösningar… ja allt är något som ska förstås utan att dömas tycker Louise. Hon är ovanligt nyfiken på ett uppriktigt och genuint sätt vilket har lett henne in på ovanliga intressen som hon med sin charm och sitt pedagogiska sätt gärna delar med sig av till resten av teamet. Hon älskar Academyn framför allt, att lära sig nya saker är det bästa hon vet.

Telefonnummer
+1 (919) 675 9653
Favoritkoncept
Academy
Det värsta hon vet
Att känna sig dum (osmart)
Favoritehandelssida
Everlane.com
Senaste köp på nätet
Klänning från Asos

Kersti Wittbom

Teamets mamma skapar en mysig stämning var hon än går fram. Om det så gäller att korrigera våra texter eller att ta hand om nervösa talare på Summit så får hon alla att må bra och tycka att allt löser sig med en kopp kaffe och “nå’t sött”. Men slappna inte av bara för det, hennes skarpa intellekt kommer att vilja konversera om de något djupare ämnena som världsförhållanden, mänskligt beteende och annat. Dessutom har hon svart bälte i nätshopping och kan inte mutas till att ge din ehandel ett bättre betyg än den förtjänar i Mystery eShopper-rapporten.

Favoritkoncept
Mystery eShopper
Det värsta hon vet
Att bli förhindrad att hålla åtaganden
Favoritehandelssida
Lykka.se
Senaste köp på nätet
Skor på Zalando

Fredric Hedman

Om det fanns ett klister som såg till att människor höll ihop hade det varit utvunnet ur Fredric. Genom att vara vår mästare på socialt nätverkande och den som kläcker flest skämt en helt vanlig grå dag på Malmö-kontoret har Fredric bevisat att även tatuerade män kan vara mjukisar. Det i kombination med plikttrogenhet och en oändlig hjälpsamhet gör honom till en fantastisk medarbetare i vårt team. Han gillar Academyn allra mest, eftersom man där får en sådan personlig kontakt med ehandlare och får höra om deras vardag med de problem och glädjeämnen det kan innebära. Det bästa Fredric vet är att få höra att Academyn har hjälpt dem i deras vardagliga verksamhet.

Telefonnummer
0708-846 300
Favoritkoncept
Academy
Det värsta han vet
Att känna sig onyttig
Favoritehandelssida
Amazon
Senaste köp på nätet
Hörlurar, Beats by Dre

Karin Westlund

 
 
 
 
 
 
 

Telefonnummer
 
Favoritkoncept
 
Det värsta hon vet
 
Personlighetstyp
 
Favoritehandelssida
 
Senaste köp på nätet