Du är här: Nordic eCommerce SummitBloggTillväxtjakten 2012 avslutas på NES12

tisdag, 27 mars 2012, kl. 14:11

Tillväxtjakten 2012 avslutas på NES12

Publicerat av Summit-bloggen

Förra årets succé Tillväxtjakten från Klarna fortsätter även i år. Nytt för i år är att finalen av tävlingen flyttar in i det absoluta finrummet. Tre finalister får sina bidrag presenterade på Nordic E-commerce Summits stora scen inför drygt 1000 av e-handelsbranschens representanter!

På andra dagen kommer vinnaren att presenteras och vi på Klarna ser fram emot massor av bra ansökningar. Förra året fick vi in 76 ansökningar där många höll mycket hög kvalitet. Vinnare var www.merchii.se som säger så här om livet efter vinsten:

”Efter vinsten av Tillväxtjakten 2011 har vi haft möjlighet att gå från prototyp till en stängd beta. Tidiga tester av lösningen, med ett antal bloggare och e-handlare, har visat en konverteringsgrad långt högre än för konventionella bannerannonser. Merchii skiljer sig från andra bildtaggningstjänster tjänster genom möjlighet att enkelt bläddra bland produkter och tagga direkt på sin blogg. Efter den stängda beta-perioden väntar en internationell lansering, med fokus på Europa. Merchii satsar nu fullt ut på att nå sin vision; att bli en av de ledande aktörerna för produktplaceringar i bilder.”

Vill du vara med i Tillväxtjakten ska du gå in och ansöka på www.klarna.com/tillvaxtjakten.

Och gör det snabbt!

/Klarna

Se alla inlägg av