PostNord – din partner i Norden

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi hjälper dig som e-handlare att hantera hela eller delar av ditt logistikflöde och ser till att dina kunder får sina varor ända hem eller till ett utlämningsställe i närheten. Eftersom vi levererar en stor del av det som e-handlas, har vi mängder av information om var du kan hitta dina kunder och har dessutom effektiva metoder för marknadskommunikation. Du möter oss som Posten, PostNord Logistics, Strålfors och Post Danmark.

Med PostNord får du Nordens bästa tillgänglighet. Vi har sammanlagt 5 000 utlämningsställen i Sverige, Danmark, Norge och Finland. I Sverige och Danmark besöker våra brevbärare alla hushåll och företag varje arbetsdag. Kombinationen av vårt utlämningsnät och våra brevbärare innebär att vi har den bästa leveranstäckningen i Norden. Du når dina kunder enkelt, snabbt och prisvärt.

Låt oss sköta hela eller delar av ditt logistikflöde.

Gör dina kunder nöjda med snabba och säkra leveranser.

Hitta nya kunder och få information om befintliga med hjälp av e-handelsanalysen

Vår beskrivning av samarbetet med PostNord

När första pausen annonserades på Nordic eCommerce Summit 2012 springer Arne Andersson från PostNord fram till Sarah Wittbom på scenen. "Sarah, det får inte gå ett helt pass på den här konferensen utan att ordet logistik nämns en enda gång" uppmanar han henne. Arne Andersson och PostNords iver att balansera upp diskussioner om häftiga nya funktioner med att bygga med kvalité och fokusera på att förbättra navet i många e-handlares vardag - logistiken - är ett viktigt stöd för Nordic eCommerce Knowledge. Något vi har gemensamt med Arne Andersson är att så fort en e-handlare berättar en personlig historia om hur de övervinner en utmaning så kan vi inte titta på varandra utan att fälla en ömhetstår ihop.


 
 

Ljudartiklar